( ! ) Notice: wpdb::prepare u thirr <strong>pasaktësisht</strong>. Kërkesa nuk përmban numrin e saktë të vendmbajtëseve (2) për numrin e argumenteve të dhënë (3). Për më tepër të dhëna, ju lutemi, shihni <a href="https://codex.wordpress.org/Debugging_in_WordPress">Diagnostikim në WordPress</a>. (Ky mesazh qe shtuar te versioni 4.8.3.) in /home/meridian/public_html/wp-includes/functions.php on line 4187
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0000233248{main}( ).../index.php:0
20.0001233696require( '/home/meridian/public_html/wp-blog-header.php' ).../index.php:17
30.672813972448wp( ).../wp-blog-header.php:16
40.672813972712WP->main( ).../functions.php:955
50.676014025640WP->query_posts( ).../class-wp.php:737
60.676014025992WP_Query->query( ).../class-wp.php:619
70.676014031728WP_Query->get_posts( ).../class-wp-query.php:3238
80.676014032632WP_Query->parse_query( ).../class-wp-query.php:1668
90.677714057912do_action_ref_array( ).../class-wp-query.php:1053
100.677714058136WP_Hook->do_action( ).../plugin.php:515
110.677814058232WP_Hook->apply_filters( ).../class-wp-hook.php:323
120.677814059384call_user_func_array:{/home/meridian/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php:298} ( ).../class-wp-hook.php:298
130.677814059808SitePress->parse_query( ).../class-wp-hook.php:298
140.677914070224WPML_Query_Parser->parse_query( ).../sitepress.class.php:3396
150.677914070472WPML_Query_Parser->maybe_adjust_name_var( ).../class-wpml-query-parser.php:278
160.678014075864WPML_404_Guess->guess_cpt_by_name( ).../class-wpml-query-parser.php:391
170.679014079448WPML_404_Guess->order_by_language_snippet( ).../class-wpml-404-guess.php:58
180.679014080096wpdb->prepare( ).../class-wpml-404-guess.php:101
190.679414084392_doing_it_wrong( ).../wp-db.php:1368
200.680714086248trigger_error ( ).../functions.php:4187
Meridian Express CMP - Meridian Express

CMP

Programi për Certifikimin e Menaxhereve – “Investimi më i rëndësishëm në një kompani është padyshim në stafin e saj si asetin më të rëndësishëm dhe afatgjatë. Në këtë aspekt kompania jonë ka qenë e fokusuar gjithmonë për vite me radhë në bazë të praktikave të implementuara që t’i kushtojë rëndësi maksimale stafit të saj, zhvillimit të tyre profesional dhe krijimin e ambientit të përshatshëm dhe ekipor të punës. Me këtë rast në vitin 2015 duke vazhduar këtë strategji në bazë të praktikave botërisht të njohura, nga menaxhmenti i kompanisë është vendosur që të krijohet dhe lansohet Programi për Çertifikim të Menaxherëve duke u dhëne mundësinë menaxherëve tanë që të zhvillojnë njohuritë e tyre me trajnimet e ofruara nga ky program në lëminë e shitjes me pakicë, menaxhimit, financave dhe proceseve të tjera të nevojshme për efikasitet maksimal në punën e tyre.

Tani është duke u mbajtur gjenerata e III-të e këtij Programi. Nga dy gjeneratat paraprake janë çertifikuar gjithsej 9 Menaxherë kurse nga gjenerata e III-të janë në proces të çertifikimit edhe 4 Menaxherë të tjerë.

Ne jemi krenar që jemi vazhdimisht duke përgaditur gjenerata të reja të menaxherëve të çertifikuar, program ky i cili ka rezultuar me ngritjen e performancës së stafit dhe njësive ku ata menaxhojnë, shtimin e benefiteve dhe njëkohësisht zhvillimin e lojalitetit të perbashkët afatgjatë në përputhshmëri të plotë me kulturën e kompanisë të ngritur për vite me radhë”.