( ! ) Notice: wpdb::prepare u thirr <strong>pasaktësisht</strong>. Kërkesa nuk përmban numrin e saktë të vendmbajtëseve (2) për numrin e argumenteve të dhënë (3). Për më tepër të dhëna, ju lutemi, shihni <a href="https://codex.wordpress.org/Debugging_in_WordPress">Diagnostikim në WordPress</a>. (Ky mesazh qe shtuar te versioni 4.8.3.) in /home/meridian/public_html/wp-includes/functions.php on line 4192
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0001232960{main}( ).../index.php:0
20.0002233408require( '/home/meridian/public_html/wp-blog-header.php' ).../index.php:17
30.795813971968wp( ).../wp-blog-header.php:16
40.795813972232WP->main( ).../functions.php:955
50.798914025096WP->query_posts( ).../class-wp.php:737
60.798914025416WP_Query->query( ).../class-wp.php:619
70.798914031152WP_Query->get_posts( ).../class-wp-query.php:3245
80.798914032056WP_Query->parse_query( ).../class-wp-query.php:1667
90.801014057120do_action_ref_array( ).../class-wp-query.php:1052
100.801014057344WP_Hook->do_action( ).../plugin.php:515
110.801014057440WP_Hook->apply_filters( ).../class-wp-hook.php:323
120.801014058592call_user_func_array:{/home/meridian/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php:298} ( ).../class-wp-hook.php:298
130.801114059016SitePress->parse_query( ).../class-wp-hook.php:298
140.801214069440WPML_Query_Parser->parse_query( ).../sitepress.class.php:3396
150.801314069688WPML_Query_Parser->maybe_adjust_name_var( ).../class-wpml-query-parser.php:278
160.801514075080WPML_404_Guess->guess_cpt_by_name( ).../class-wpml-query-parser.php:391
170.802514078608WPML_404_Guess->order_by_language_snippet( ).../class-wpml-404-guess.php:58
180.802614079256wpdb->prepare( ).../class-wpml-404-guess.php:101
190.803014083552_doing_it_wrong( ).../wp-db.php:1368
200.804314085408trigger_error ( ).../functions.php:4192
Meridian Express Për ne - Meridian Express

Për ne

Meridian Express, është themeluar në tetor të vitit 2012, si rrjet i dyqaneve të lagjes ku jemi prezent në shtatë qytetet kryesore të Kosovës. Me moton n’derë të shtepisë” qëllimi ynë është shërbimi i  konsumatorëve  tanë në çdo lagje, duke ju kursyer kohën, duke ju ofruar produktet më të freskëta, një ambient shumë të këndshëm për blerje si dhe shërbim shumë miqësorë ndaj secilit konsumatorë.

Ne operojmë me 35 dyqane në shtatë (7) qytetet më të mëdha në Kosovë: Prishtinë, Mitrovicë, Pejë, Prizren, Ferizaj, Gjilan, dhe Gjakovë.

Krijimi i një koncepti të tillë, deri më tani ka gjeneruar shumë konsumatorë dhe kemi punësuar më shumë se 400 punonjës – ekip ky që vlerëson shpejt çdo situatë kritike, identifikon alternativat dhe impelementon zgjidhje që përmbushin menjëherë kërkesat e konsumatorit.

Veç kësaj, ne vazhdojmë të investojmë që nga dita e parë në konsumatorët tonë lojal duke i shpërblyer ata për çdo blerje që bëjnë, përmes Programit të Lojalitetit.

Qëllimet e vlerat e mirëfillta të përgjegjësisë shoqërore janë ato që e definojnë dhe udhëheqin Meridianin – dhe mu këto vlera të inovacionit e bëjnë këtë kompani të dallohet dhe të jetë më ndryshe në tërë tregun e Kosovës. Meridian Express tanimë është zhvilluar jo vetëm si kompani por edhe si lider i korporatave me përgjegjësi shoqërore në Kosovë. Për më shumë, mundohet të udhëheq drejt duke shtyrë kështu akterët tjerë të sektorit privat në Kosovë për të njohur e marrë shembull nga vlerat dhe rëndësia e përgjegjësisë shoqërore të korporatave (CSR).

Tanimë me konceptin e ri të dyqaneve, ku janë inkuadruar Meridian Kitchen dhe Buka Bakery, besojmë se konsumatorëve tanë u ofrojmë arsye të fuqishme për të blerë në dyqanet e lagjes Meridian Express, ku ka llojllojshmëri të gjërave ushqimore me çmime të volitshme si dhe përzgjedhje të madhe të produkteve nga shërbimi i ushqimit.