( ! ) Notice: wpdb::prepare u thirr <strong>pasaktësisht</strong>. Kërkesa nuk përmban numrin e saktë të vendmbajtëseve (2) për numrin e argumenteve të dhënë (3). Për më tepër të dhëna, ju lutemi, shihni <a href="https://codex.wordpress.org/Debugging_in_WordPress">Diagnostikim në WordPress</a>. (Ky mesazh qe shtuar te versioni 4.8.3.) in /home/meridian/public_html/wp-includes/functions.php on line 4192
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002233056{main}( ).../index.php:0
20.0004233504require( '/home/meridian/public_html/wp-blog-header.php' ).../index.php:17
30.899413970920wp( ).../wp-blog-header.php:16
40.899413971184WP->main( ).../functions.php:955
50.902714024056WP->query_posts( ).../class-wp.php:737
60.902714024392WP_Query->query( ).../class-wp.php:619
70.902714030128WP_Query->get_posts( ).../class-wp-query.php:3245
80.902714031032WP_Query->parse_query( ).../class-wp-query.php:1667
90.904914056104do_action_ref_array( ).../class-wp-query.php:1052
100.904914056328WP_Hook->do_action( ).../plugin.php:515
110.904914056424WP_Hook->apply_filters( ).../class-wp-hook.php:323
120.904914057576call_user_func_array:{/home/meridian/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php:298} ( ).../class-wp-hook.php:298
130.904914058000SitePress->parse_query( ).../class-wp-hook.php:298
140.905114068416WPML_Query_Parser->parse_query( ).../sitepress.class.php:3396
150.905214068664WPML_Query_Parser->maybe_adjust_name_var( ).../class-wpml-query-parser.php:278
160.905314074056WPML_404_Guess->guess_cpt_by_name( ).../class-wpml-query-parser.php:391
170.906314077608WPML_404_Guess->order_by_language_snippet( ).../class-wpml-404-guess.php:58
180.906314078256wpdb->prepare( ).../class-wpml-404-guess.php:101
190.906714082552_doing_it_wrong( ).../wp-db.php:1368
200.907814084408trigger_error ( ).../functions.php:4192
Meridian Express Misioni dhe Vizioni - Meridian Express

Misioni dhe Vizioni

Meridian Express është ndërtuar me vizionin për t’i shërbyer konsumatorëve në çdo lagje urbane, me qëllim të: kursejmë kohën e konsumatorëve, ofrojmë produkteve të freskëta, ofrojmë profesionalizëm në një ambient të këndshëm që promovon standarde të larta të mikëpritjes.

Meridian Express synon të jetë prezent me dyqane (të vogla ose të mesme) në të gjitha hapsirat strategjike urbane në Kosovë duke pasur qëllim gjithmonë operimin në bazë të standardeve ndërkombëtare sa i përket dizajnit, planit të shtrirjes dhe ofrimit të produkteve.

Njohuritë mbi tregun, kreativiteti, eksperienca, dhe dedikimi i stafit; janë ambasadorët tonë në treg, duke kultivuar standarde të larta të shërbimit dhe etikave në ambientin e punës.