( ! ) Notice: wpdb::prepare u thirr <strong>pasaktësisht</strong>. Kërkesa nuk përmban numrin e saktë të vendmbajtëseve (2) për numrin e argumenteve të dhënë (3). Për më tepër të dhëna, ju lutemi, shihni <a href="https://codex.wordpress.org/Debugging_in_WordPress">Diagnostikim në WordPress</a>. (Ky mesazh qe shtuar te versioni 4.8.3.) in /home/meridian/public_html/wp-includes/functions.php on line 4192
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002232928{main}( ).../index.php:0
20.0003233376require( '/home/meridian/public_html/wp-blog-header.php' ).../index.php:17
31.081213972272wp( ).../wp-blog-header.php:16
41.081313972536WP->main( ).../functions.php:955
51.084414025416WP->query_posts( ).../class-wp.php:737
61.084414025736WP_Query->query( ).../class-wp.php:619
71.084414031472WP_Query->get_posts( ).../class-wp-query.php:3245
81.084414032376WP_Query->parse_query( ).../class-wp-query.php:1667
91.086514057440do_action_ref_array( ).../class-wp-query.php:1052
101.086514057664WP_Hook->do_action( ).../plugin.php:515
111.086514057760WP_Hook->apply_filters( ).../class-wp-hook.php:323
121.086514058912call_user_func_array:{/home/meridian/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php:298} ( ).../class-wp-hook.php:298
131.086514059336SitePress->parse_query( ).../class-wp-hook.php:298
141.086714069760WPML_Query_Parser->parse_query( ).../sitepress.class.php:3396
151.086714070008WPML_Query_Parser->maybe_adjust_name_var( ).../class-wpml-query-parser.php:278
161.087014075400WPML_404_Guess->guess_cpt_by_name( ).../class-wpml-query-parser.php:391
171.087914078920WPML_404_Guess->order_by_language_snippet( ).../class-wpml-404-guess.php:58
181.088014079568wpdb->prepare( ).../class-wpml-404-guess.php:101
191.088414083864_doing_it_wrong( ).../wp-db.php:1368
201.089414085720trigger_error ( ).../functions.php:4192
Meridian Express CSR - Meridian Express

CSR

Qëllimet e   vlerat e mirëfillta të përgjegjësisë shoqërore janë ato që n’a definojnë dhe udhëheqin neve  – dhe mu këto vlera të inovacionit na  bëjnë neve si  kompani të dallohemi dhe të jemi më ndryshe në tërë tregun e Kosovës. Tanimë ne jemi zhvilluar jo vetëm si kompani por edhe si lider i korporatave me përgjegjësi shoqërore në Kosovë. Për më shumë, ne mundohemi që të udhëheqim drejt duke shtyrë kështu akterët tjerë të sektorit privat në Kosovë për të njohur e marrë shembull nga vlerat dhe rëndësia e përgjegjësisë shoqërore të korporatave (CSR).

Që nga fillimi kemi pasur  synim të krijojmë një strategji të qartë rreth kontributit të saj në mirëqenien e komunitetit kosovar. Suksesi jonë ka ardhur duke u mbështetur në vlerat dhe angazhimin e gjatë për kryerjen e një biznesi të përgjegjshëm.

Ne besojmë se suksesi i qëndrueshëm në biznes mund të vijë vetëm nga të kushtuarit vëmendje  ndaj komuniteteve në të cilat ne operojmë. Suksesi ynë, mund të vijë vetëm nga një vlerësim i ndershëm dhe vëmendje në përgjegjësitë tona sociale në secilën prej këtyre fushave.

Ky kontribut, shpërbleu kompaninë tonë me vendin e parë nga Rrjeti CSR Kosova  në vitin 2013 – që njihet edhe si bashkëthemelues i këtij rrjeti.

Mbajtja e lidhjeve solide me komunitetin ku veprojnë ka qenë gjithmonë një prioritet për ne, të cilat i shohim si kontribute reciproke për zhvillimin e komunitetit kosovar si një detyrim dhe një nder. Ky kontribut, vazhdon tash e disa vite të jetë pjesë përbërëse e kulturës së korporatave duke qenë një anëtar aktiv në shoqëri që promovojmë praktikat më të mira dhe veprojmë si një model i përbashkët për të tjerët.

Për më shumë, ne kemi treguar kujdes të veçantë edhe ndaj projekteve të karakterit social. Disa nga aktivitetet në këtë drejtim kanë përfshirë dhënien e donacioneve për fëmijët e fshatit SOS, përmes kampanjës Barazo Faturën. Po ashtu, për nder të Ditës Botërore të Dhurimit të Gjakut, punëtorët e tanë dhuruan gjak – aktivitet tashmë tradicional i kompanisë. Po ashtu individëve te prekur me sindromin Down , u mundësuam punë praktike me pagesë, në disa dyqane.

Në viti 2016,  ishim bashkëthemelues i Paktit Evropian për Rini në bashkëpunim me rrjetin CSR Kosova.

Për më shumë informata rreth pjesës CSR referohuni: http: //meridian.rrota.com/activity/