( ! ) Notice: wpdb::prepare u thirr <strong>pasaktësisht</strong>. Kërkesa nuk përmban numrin e saktë të vendmbajtëseve (2) për numrin e argumenteve të dhënë (3). Për më tepër të dhëna, ju lutemi, shihni <a href="https://codex.wordpress.org/Debugging_in_WordPress">Diagnostikim në WordPress</a>. (Ky mesazh qe shtuar te versioni 4.8.3.) in /home/meridian/public_html/wp-includes/functions.php on line 4187
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0001233248{main}( ).../index.php:0
20.0001233696require( '/home/meridian/public_html/wp-blog-header.php' ).../index.php:17
30.709213962832wp( ).../wp-blog-header.php:16
40.709213963096WP->main( ).../functions.php:955
50.711314016320WP->query_posts( ).../class-wp.php:737
60.711314016736WP_Query->query( ).../class-wp.php:619
70.711314022672WP_Query->get_posts( ).../class-wp-query.php:3238
80.711414023576WP_Query->parse_query( ).../class-wp-query.php:1668
90.711514033896do_action_ref_array( ).../class-wp-query.php:1053
100.711514034120WP_Hook->do_action( ).../plugin.php:515
110.711514034216WP_Hook->apply_filters( ).../class-wp-hook.php:323
120.711514035368call_user_func_array:{/home/meridian/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php:298} ( ).../class-wp-hook.php:298
130.711514035792SitePress->parse_query( ).../class-wp-hook.php:298
140.711614046208WPML_Query_Parser->parse_query( ).../sitepress.class.php:3396
150.711614046456WPML_Query_Parser->maybe_adjust_name_var( ).../class-wpml-query-parser.php:278
160.711814051848WPML_404_Guess->guess_cpt_by_name( ).../class-wpml-query-parser.php:391
170.712514054624WPML_404_Guess->order_by_language_snippet( ).../class-wpml-404-guess.php:58
180.712514055272wpdb->prepare( ).../class-wpml-404-guess.php:101
190.712814059568_doing_it_wrong( ).../wp-db.php:1368
200.713914061424trigger_error ( ).../functions.php:4187
Meridian Express Meridian Express Tournament! - Meridian Express
  • 19990096_1540099482730828_5580323727174172300_n
  • 20155616_1538802979527145_5952003578225759064_n
  • 20139712_1540099556064154_4960834919933660263_n
  • 19990096_1540099482730828_5580323727174172300_n
  • 19894817_1540099512730825_781035564467896236_n
  • 19702710_1464351476959785_5884331985643809432_o
  • 19702598_1464353243626275_2363308583185147206_o
  • 19679464_1526457044095072_7960378767563089845_o
  • 19621339_1464351513626448_5485715081354561026_o
  • 19488517_1464352253626374_6160975467883952800_o

Meridian Express Tournament!

Rrjeti i dyqaneve të lagjes “Meridian Express” në bashkëpunim me FC Prishtina Futsal, organizoi turneun e madh të futbollit, në të cilin morrën pjesë ekipe të ndryshme, duke përfshirë edhe veteranët, policët, stafin diplomatik të ambasadës amerikane dhe përfaqësuesit e organizatave humanitare.

Turneu “Meridian Express Tournament” u mbajt nga 4 deri më 14 korrik, në sheshin “Skënderbeu” në Prishtinë. Në turneun “Meridian Express Tournament” kanë qenë pjesëmarrëse disa skuadra garuese në mesin e tyre edhe skuadrat e fëmijëve. Skuadrat garuese ishin: veteranët, skuadrat e fëmijëve, Policia e Kosovës, Ambasada Amerikane dhe Down Syndrome Kosova.

“Meridian Express në baza ditore u’a mundëson gjithë kosovarëve një stil të shëndoshë të jetës, por natyrisht se ne jemi shumë të interesuar që konsumatorët tanë ushqimet më të mira për konsum t’i kombinojnë edhe me aktivitete argëtuese sportive, sikurse futbolli”.

“Prandaj ne, bashkë edhe me gjithë partnerët tanë, vazhdimisht duam të japim shembuj për të gjithë, e sidomos fëmijët dhe prindërit, të cilët i nxisim të jetojnë mirë dhe shëndetshëm në secilën ditë të vitit”, ka thënë Yllka Mustafa-Vejsa, menaxhere e marketingut në rrjetin e 35 marketeve të Meridian Express.

Përveç Meridian Express, turneun e kanë përkrahur edhe Komuna e Prishtinës, Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sporteve si dhe kompani të tjera kosovare që përfshijnë kompaninë Buka – që është pjesë e Meridian Corporation, Eurogoma , Peyman, Besa Security , Sande Cafe , Stobi Flips Active.

Ndryshe turneu i futbollit “Meridian Express Tournament” organizohet për herë të parë në këtë format, me një pjesëmarrje të madhe të shumë organizatave dhe bizneseve nga sektorë të ndryshëm.