( ! ) Notice: wpdb::prepare u thirr <strong>pasaktësisht</strong>. Kërkesa nuk përmban numrin e saktë të vendmbajtëseve (2) për numrin e argumenteve të dhënë (3). Për më tepër të dhëna, ju lutemi, shihni <a href="https://codex.wordpress.org/Debugging_in_WordPress">Diagnostikim në WordPress</a>. (Ky mesazh qe shtuar te versioni 4.8.3.) in /home/meridian/public_html/wp-includes/functions.php on line 4187
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0000233504{main}( ).../index.php:0
20.0001233952require( '/home/meridian/public_html/wp-blog-header.php' ).../index.php:17
30.677713963656wp( ).../wp-blog-header.php:16
40.677713963920WP->main( ).../functions.php:955
50.679914017272WP->query_posts( ).../class-wp.php:737
60.679914017784WP_Query->query( ).../class-wp.php:619
70.679914023720WP_Query->get_posts( ).../class-wp-query.php:3238
80.679914024624WP_Query->parse_query( ).../class-wp-query.php:1668
90.680114035000do_action_ref_array( ).../class-wp-query.php:1053
100.680114035224WP_Hook->do_action( ).../plugin.php:515
110.680114035320WP_Hook->apply_filters( ).../class-wp-hook.php:323
120.680114036472call_user_func_array:{/home/meridian/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php:298} ( ).../class-wp-hook.php:298
130.680114036896SitePress->parse_query( ).../class-wp-hook.php:298
140.680214047312WPML_Query_Parser->parse_query( ).../sitepress.class.php:3396
150.680214047560WPML_Query_Parser->maybe_adjust_name_var( ).../class-wpml-query-parser.php:278
160.680314052952WPML_404_Guess->guess_cpt_by_name( ).../class-wpml-query-parser.php:391
170.681114055824WPML_404_Guess->order_by_language_snippet( ).../class-wpml-404-guess.php:58
180.681114056472wpdb->prepare( ).../class-wpml-404-guess.php:101
190.681514060768_doing_it_wrong( ).../wp-db.php:1368
200.682514062624trigger_error ( ).../functions.php:4187
Meridian Express Meridian Express themeloi "Fondin e bursave Meridian Express në RIT Kosovë (A.U.K) - Meridian Express
  • 19457541_1394081034013578_688988783_o

Meridian Express themeloi “Fondin e bursave Meridian Express në RIT Kosovë (A.U.K)

Meridian Express dhe RIT Kosovë (A.U.K) nënshkruan një Memorandum Mirëkuptimi për të krijuar “Fondin e Bursave Meridian Express”, i cili synon të mbështesë studentët e vitit të parë, që janë të talentuar por ekonomikisht në gjendje të pafavorshme për të ndjekur studimet në RIT Kosovë (A.U.K).

Sharon Y. Hart, Presidente e RIT Kosovë (A.U.K) falënderoi z. Gashi dhe deklaroi: “Efekti i dhurimit në fondin e bursave i ndihmon studentët të ndjekin qëllimet e tyre akademike për arritjen e një arsimimi të lartë universitar. Kompanitë si Meridian Express kuptojnë se fuqia punëtore e arsimuar në të ardhmen varet nga arsimi në të cilin kemi qasje sot. Shpresojmë që shembulli i tyre do të shërbejë si një motivim për kompanitë e tjera që të mbështesin gjeneratën e ardhshme të punonjësve dhe drejtuesve që do të udhëheqin kompanitë e tyre për suksese më të mëdha.”

Bursa e parë “Meridian Express” do t’i jepet një kandidati të shquar që përmbush standardet akademike të RIT Kosovë (AUK) dhe demonstron që i nevojitet ndihma financiar për t’u regjistruar si student i vitit të parë në vjeshtën e këtij viti. Aplikimi për bursën Meridian Express do të jetë i hapur deri më 15 korrik 2017. Për më shumë, vizitoni: http://www.kosovo.rit.edu