( ! ) Notice: wpdb::prepare u thirr <strong>pasaktësisht</strong>. Kërkesa nuk përmban numrin e saktë të vendmbajtëseve (2) për numrin e argumenteve të dhënë (3). Për më tepër të dhëna, ju lutemi, shihni <a href="https://codex.wordpress.org/Debugging_in_WordPress">Diagnostikim në WordPress</a>. (Ky mesazh qe shtuar te versioni 4.8.3.) in /home/meridian/public_html/wp-includes/functions.php on line 4187
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0000233536{main}( ).../index.php:0
20.0001233984require( '/home/meridian/public_html/wp-blog-header.php' ).../index.php:17
30.692513963968wp( ).../wp-blog-header.php:16
40.692513964232WP->main( ).../functions.php:955
50.694714017512WP->query_posts( ).../class-wp.php:737
60.694714017968WP_Query->query( ).../class-wp.php:619
70.694814023904WP_Query->get_posts( ).../class-wp-query.php:3238
80.694814024808WP_Query->parse_query( ).../class-wp-query.php:1668
90.695014035160do_action_ref_array( ).../class-wp-query.php:1053
100.695014035384WP_Hook->do_action( ).../plugin.php:515
110.695014035480WP_Hook->apply_filters( ).../class-wp-hook.php:323
120.695014036632call_user_func_array:{/home/meridian/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php:298} ( ).../class-wp-hook.php:298
130.695014037056SitePress->parse_query( ).../class-wp-hook.php:298
140.695114047480WPML_Query_Parser->parse_query( ).../sitepress.class.php:3396
150.695114047728WPML_Query_Parser->maybe_adjust_name_var( ).../class-wpml-query-parser.php:278
160.695214053120WPML_404_Guess->guess_cpt_by_name( ).../class-wpml-query-parser.php:391
170.696014055936WPML_404_Guess->order_by_language_snippet( ).../class-wpml-404-guess.php:58
180.696114056584wpdb->prepare( ).../class-wpml-404-guess.php:101
190.696514060880_doing_it_wrong( ).../wp-db.php:1368
200.697514062736trigger_error ( ).../functions.php:4187
Meridian Express Meridian Express mbështet çerdhen publike “Yllkat” - Meridian Express
 • _MG_0245--a
 • _MG_0225--a
 • _MG_0234--a
 • _MG_0241--a
 • _MG_0245--a
 • _MG_0258--a
 • _MG_0273--a
 • _MG_0276--a
 • _MG_0282--a
 • _MG_0283--a
 • _MG_0294--a

Meridian Express mbështet çerdhen publike “Yllkat”

Meridian Express është njëra ndër kompanitë e cila më së shumti ka kontribuar në projekte të ndryshme për përmirësimi e kushteve për fëmijët në institucione të ndryshme publike që i shërbejnë komunitetit lokal apo qendror.

Të premten Meridian Express ka dhënë donacion për pajisjen e dhjetë sallave të institucionit parashkollor “Yllkat” në Prishtinë, me tepihë, për përmirësimin e ambientit në të cilin jepet kujdes për fëmijët.

Rifadje Sopi drejtoreshë e institucionit parashkollor “Yllkat”, ka thënë se ndihma nga Meridian Express do t’ua lehtësojnë punë atyre, si dhe do të përmirësoj ambientet në të cilat qëndrojnë fëmijët. “E falënderojmë Meridian Express, për përkrahjen sepse kjo na lehtëson punën shumë si dhe përmirëson kushtet për fëmijët të cilët qëndrojnë në institucionin parashkollor gjatë tërë ditës. Tash me këta mbështetje, ambienti është më i pastër pasi që është bërë edhe gëlqerosja mureve”, tha ajo. Sipas Sopit, ky institucion parashkollor është ndihmuar edhe nga Komuna e Prishtinës me inventar.

Ndërkaq Yllka Mustafa Vejsa, menaxhere e marketingut në Meridian Express ka thënë se kjo nuk do të jetë ndihma e fundit e përkrahjes për institucionet parashkollore. “Pas kërkesës së drejtoreshës për pajisjen e sallave me tepihë ne kemi vendosur që të financojmë këtë projekt, pasi që është parë si gjë më e nevojshme”, tha ajo. Mustafa Vejsa ka thënë se ky nuk do të jetë projekti i fundit ku përkrahën fëmijët. Ajo ka treguar se në disa projekte kanë përkrahur edhe kërkesa tjera të cilat kanë ndikuar dhe përmirësuar mirëqenien e fëmijëve.

Ndihma e Meridian Express për pajisjen e sallave me tepihë e kanë mirëpritur edhe prindërit.

Ukë Veselaj, kryetar i Këshillit të Prindërve ka thanë se janë të kënaqur me kushtet që janë në këtë çerdhe. “Pajisja e dhomave me tepihë të rinj do të ndikojë në përmirësimin e kushteve për fëmijët e çerdhes. Investimet e tilla janë të mirëseardhura sepse kontribuojnë në rritjen e standardit të jetës për fëmijët të cilët janë në këtë çerdhe”, tha ai.

Ndryshe, fëmijët e çerdhes “Yllkat” për të falënderuar Meridian Express për përkrahjen kanë organizuar një program me këngë dhe vjersha.