( ! ) Notice: wpdb::prepare u thirr <strong>pasaktësisht</strong>. Kërkesa nuk përmban numrin e saktë të vendmbajtëseve (2) për numrin e argumenteve të dhënë (3). Për më tepër të dhëna, ju lutemi, shihni <a href="https://codex.wordpress.org/Debugging_in_WordPress">Diagnostikim në WordPress</a>. (Ky mesazh qe shtuar te versioni 4.8.3.) in /home/meridian/public_html/wp-includes/functions.php on line 4187
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0000233408{main}( ).../index.php:0
20.0001233856require( '/home/meridian/public_html/wp-blog-header.php' ).../index.php:17
30.649113963256wp( ).../wp-blog-header.php:16
40.649113963520WP->main( ).../functions.php:955
50.651414016864WP->query_posts( ).../class-wp.php:737
60.651514017360WP_Query->query( ).../class-wp.php:619
70.651514023296WP_Query->get_posts( ).../class-wp-query.php:3238
80.651514024200WP_Query->parse_query( ).../class-wp-query.php:1668
90.651614034552do_action_ref_array( ).../class-wp-query.php:1053
100.651614034776WP_Hook->do_action( ).../plugin.php:515
110.651714034872WP_Hook->apply_filters( ).../class-wp-hook.php:323
120.651714036024call_user_func_array:{/home/meridian/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php:298} ( ).../class-wp-hook.php:298
130.651714036448SitePress->parse_query( ).../class-wp-hook.php:298
140.651814046864WPML_Query_Parser->parse_query( ).../sitepress.class.php:3396
150.651814047112WPML_Query_Parser->maybe_adjust_name_var( ).../class-wpml-query-parser.php:278
160.651914052504WPML_404_Guess->guess_cpt_by_name( ).../class-wpml-query-parser.php:391
170.652614055360WPML_404_Guess->order_by_language_snippet( ).../class-wpml-404-guess.php:58
180.652714056008wpdb->prepare( ).../class-wpml-404-guess.php:101
190.653014060304_doing_it_wrong( ).../wp-db.php:1368
200.654114062160trigger_error ( ).../functions.php:4187
Meridian Express Konsumatorët e Meridian Express dhurojnë 3265.24 Euro për SOS Fshatin! - Meridian Express
  • IMG_8180
  • 780x450
  • IMG_8154
  • IMG_8180

Konsumatorët e Meridian Express dhurojnë 3265.24 Euro për SOS Fshatin!

Meridian Express sëbashku me konsumatorët e saj ka dhuruar 3265.24 euro, për SOS Fshatin e fëmijëve në Prishtinë, të cilët janë pa përkujdesje prindërore. Fushata e rrumbullakimit të faturës është organizuar gjatë muajit të Ramazanit dhe është një kontribut i konsumatorëve të Meridian Express.

Mjetet e grumbulluara nga kjo fushatë do të përdorën për përmirësimin e kushteve të jetesës së 78 fëmijëve të Sos Fshatit të cilët jetojnë 24 orë në këtë institucion. Përgjegjësja për Mbledhjen e Fondeve në SOS Fshatrat e Fëmijëve të Kosovës, Albana Zogu – Morina, ka thënë se fushata “rrumbullakëso faturën” organizohet për disa vite me radhë.

”Meridian Express është kompani e cila në vazhdimësi e ka mbështet SOS fshatin. Kampanja me centa të vegjël ta ndihmojmë SOS Fshatin do të vazhdojë edhe më tej”, theksoi Zogu – Morina.

Ndërkaq Drejtori Ekzekutiv i Merdian Express, Agon Gashi, ka bërë të ditur se fushata për rrumbullakimin e faturës do të vazhdojë edhe më tej. Ai ka treguar s kjo fushatë organizohet tash e tre vite me radhë.

“Një falënderim shkon për konsumatorët e Meridian Express, sepse këto mjete janë kontribut i tyre. Ne do ta vazhdojmë edhe më tej kampanjën e tillë. Mjetet e grumbulluara janë në periudhën e muajit të Ramazanit, si dhe e kemi shtyrë kampanjën edhe për dy javë pas Ramazanit”, tha ai.

Por Gashi ka treguar se kampanja për rrumbullakimin e faturës nga konsumatorët e Meridian Express do të vazhdojë dhe se konsumatorët do të mund t’i japin që tani kontributet e tyre për fëmijët e SOS Fshatit.

Kësaj kampanje humanitare i është bashkangjitur edhe aktori i serialit “O Sa Mirë” Ernest Zymberi, i cili ka thënë se si popull jemi mjaft human. “E kemi edhe obligim moral, për t’i ndihmuar njerëzit e tjerë, si popull jemi solidar krejt çfarë na nevojitët është iniciativa sikur kjo e Meridian Express”, tha Zymberi. Ai ka ftuar që edhe kompani dhe bizneset e të tjera që të organizojnë iniciativa për t’ju ndihmuar fëmijët e SOS Fshatit.

Ndryshe në SOS Fshat, sipas Albana Zogu – Morinës, jetojë 78 fëmijë të moshave të ndryshëm gjatë gjithë kohës.