( ! ) Notice: wpdb::prepare u thirr <strong>pasaktësisht</strong>. Kërkesa nuk përmban numrin e saktë të vendmbajtëseve (2) për numrin e argumenteve të dhënë (3). Për më tepër të dhëna, ju lutemi, shihni <a href="https://codex.wordpress.org/Debugging_in_WordPress">Diagnostikim në WordPress</a>. (Ky mesazh qe shtuar te versioni 4.8.3.) in /home/meridian/public_html/wp-includes/functions.php on line 4187
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0000233344{main}( ).../index.php:0
20.0001233792require( '/home/meridian/public_html/wp-blog-header.php' ).../index.php:17
30.676413963344wp( ).../wp-blog-header.php:16
40.676413963608WP->main( ).../functions.php:955
50.678714016832WP->query_posts( ).../class-wp.php:737
60.678714017256WP_Query->query( ).../class-wp.php:619
70.678814023192WP_Query->get_posts( ).../class-wp-query.php:3238
80.678814024096WP_Query->parse_query( ).../class-wp-query.php:1668
90.679014034424do_action_ref_array( ).../class-wp-query.php:1053
100.679014034648WP_Hook->do_action( ).../plugin.php:515
110.679014034744WP_Hook->apply_filters( ).../class-wp-hook.php:323
120.679014035896call_user_func_array:{/home/meridian/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php:298} ( ).../class-wp-hook.php:298
130.679014036320SitePress->parse_query( ).../class-wp-hook.php:298
140.679114046736WPML_Query_Parser->parse_query( ).../sitepress.class.php:3396
150.679114046984WPML_Query_Parser->maybe_adjust_name_var( ).../class-wpml-query-parser.php:278
160.679314052376WPML_404_Guess->guess_cpt_by_name( ).../class-wpml-query-parser.php:391
170.680114055160WPML_404_Guess->order_by_language_snippet( ).../class-wpml-404-guess.php:58
180.680214055808wpdb->prepare( ).../class-wpml-404-guess.php:101
190.680514060104_doing_it_wrong( ).../wp-db.php:1368
200.682014061960trigger_error ( ).../functions.php:4187
Meridian Express Ditët e pastrimit në lagjen tonë! - Meridian Express
 • IMG_7771
 • IMG_7748
 • IMG_7749
 • IMG_7750
 • IMG_7752
 • IMG_7754
 • IMG_7761
 • IMG_7762
 • IMG_7764
 • IMG_7766
 • IMG_7769
 • IMG_7770
 • IMG_7771
 • IMG_7772
 • IMG_7773
 • IMG_7775
 • IMG_7776
 • IMG_7777
 • IMG_7780
 • IMG_7781
 • IMG_7783
 • IMG_7794
 • IMG_7799

Ditët e pastrimit në lagjen tonë!

Të pastrojmë lagjen tonë sëbashku – është motoja e aktivitetit tradicional të organizuar për të tretin vit me rradhë nga rrjeti i dyqaneve të lagjes Meridian Express.

Me datë 26 prill, Meridian Express në bashkëpunim me aktivistët e organizatës Ta Pastrojmë Kosovën dhe nxënësit e shkollës fillore Model, dulen në aksionin e madh të pastrimit të mbeturinave në 35 lagje të qyteteve në vendin tonë. Aksioni i pastrimit filloi prej lagjes Ekrem Rexha në Prishtinë, dhe më pas i njëjti vazhdon në të 34 lagjet tjera, bashkë edhe me banorët e zonave përreth. Është viti i tretë me radhë që kompania Meridian me punëtorët e saj si dhe qindra qytetarë ndërmarrim këtë detyrë të përbashkët që ta mbrojnë ambientin dhe rrethinën ku jetojnë.